Meir informasjon om kretsleiren

Av: endre. Opprettet: 19/05-11 kl. 12.55.
Sist oppdatert: 19/05-11 kl. 12.59.

Det nermar seg med stormskritt, og her er den siste infoen som er komen om leiren

Kretsleiren på Voss nærmer seg

Om få veker er vi klare for kretsleir på Bømoen på Voss. Vi venter forventningsfulle småspeidere, speider, rovere og ledere til leiren.Opplevingar gjennom veka.Søndagen vert det spillfestival der vi tar i bruk spela som gruppene har laga. I tillegg vert det mange små og store spill og aktiviteter som all kan kose seg med denne ettermiddagen.

Me startar og konkurransen Speidernes mester, og den vil fortsetje utover veka. Vi har lagt opp til fem økter som alle speiderne skal gjennom i løpet av veka.

Mandag startar øktene, og tirsdag pakker vi om sekken og drar ut på haik med overnatting.Når alle er tilbake på onsdag blir det torgaktiviteter der vi tester tradisjonsmat, kaster hestesko, melkespann og joggesko og finner på mykje anna. Spela som de har laga blir og brukt i dag.

Torsdag er den store matdagen og marknadsdagen. Vi prøve å setje verdenrekord i kokegrop. Denne dagen skal middagen til alle på leiren bli tilberedt i kokegrop. Gled dere.

Fredagen blir det to økter, og vi avslutter kvelden med leirbål og kåring av Speidernes mester, Rovernes mester og Ledernes mester.Laudag pakker vi og drar.Vel møtt til leir!!

Haik

For speiderne blir det to haikealternativ med ulik lengde. Tema underveis er vandrestav. Ta med sag og kniv.Alle områdene har god tilkomst, med god kjørevei om noko ekstraordinært skulle hende.Haik 1 og 2 er lagt til samme område, der overnatting og tilbereding av middag er i lag.

Roverleiren

I sommer er det tid for sprell og morro på roverleiren! Det vil bli sene kvelder og lange dager for de som måtte ønske det, eller sene morgener og korte dager hvis det faller mer i smak.

I roverleiren er det du som bestemmer hva du skal gjøre! For de som er aktive rovere ogønsker å delta på aktiviteter, så fortvil ikke, vi har programøkter hele uken og en del kveldsaktiviteter.Når du er rover har du flere muligheter på leir enn å bare være fulltidsrover. Er du interessert i å jobbe, kan du være maur, eller trenger troppen din deg som assistent kan du det. Selv om du ikke bor i roverleiren, eller ikke har tid til å delta på alt så er alle i roveralder hjertelig velkommen til å delta å alle aktiviteten som skjer i roverleiren.

Roverne har to haiketilbud. Enten Rover Ekstrem eller Rover Sofa. Rover Ekstrem har en etappe med innlagt kanopadling, og overnatting på Vossaspeiderne sitt område.Virker dette fristende?

Vi lover at det vil bli en gøy leiropplevelse og forhåpentligvis en dere ikke vil glemme!

Det koster 1350 kr hvis du er vanlig rover på leirFor maur koster det 700 kr. Vi trenger mange maur, som kan hjelpe til under leiren, og i tillegg vil de få med mange aktiviteter i roverleiren.

Fristen for å melde seg på er 15. mai.

Vi håper å se DEG der!

Speiderhilsen

Cecilie Opdahl Hanseth og Susanne Grønner

Småspeiderleiren

Etter at ein har fått opp telt og komme i orden så begynner småspeiderne med sine øket på laurdag ettermiddag. Vi skal bli kjent, ha batikk, delta på spillfestivalen om søndagen og lage primitiv mat m.m.

Måndag blir det to økter, og om ettermiddagen pakker vi sammen og reiser heim, førhåpentlegvis galde og trøtte etter opplevelsesrike dagar på leir!

Vi håpar å sjå DEG der!

Speiderhelsing

Laila Nordås og Lise K. Knutsen

Innsjekk

Innsjekk frå kl 09.00 på laurdag 2. juli.(Det vil være mulig å få område etter kl 18.00 fredag 1. juli.) Då vil vi ha beskjed på førehand.

PS: I "infoskriv kretsleir og program.pdf" fila som de finn under denne artikkelen finn de også dagsprogramm for dei forskellige leirane.

Se også: